Επικουρικό Κεφάλαιο - Ακίνητα
    Τίτλος

Οριζόντια ιδιοκτησία-Κατάστημα Ι8 επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 87 & Κωνσταντίνου Τσαλδάρη στην Ρόδο - Εθνικής Αντίστασης 87 & Κωνσταντίνου Τσαλδάρη

     Στοιχεία Ακινήτου
Εμβ. Κτίσματος: 122,40 τ.μ.
Εμβ. Οικοπέδου: 1.072,08τ.μ.
Τύπος Ακινήτου: Ενιαίος χώρος γραφείων
Διεύθυνση: Εθνικής Αντίστασης 87 & Κωνσταντίνου Τσαλδάρη
Κατάσταση: Κενό
Έτος Κατασκευής: 2003
Ασφ. Εκκαθάριση: Ευρωπαική Πρόνοια
     Στοιχεία Διαγωνισμού
Ημ. Διεξαγωγής: 12.02.2020
Τιμή 1ης Προσφοράς: 245.000 €
     Σύντομη Περιγραφή

Η οριζόντια ιδιοκτησία Ι8 βρίσκεται στο ισόγειο τριώροφης οικοδομής με υπόγεια επί των οδών Εθνικής Αντίστασης και Κωνσταντίνου Τσαλδάρη εντός του Ο.Τ.242α του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως Ρόδου στην περιοχή «Αλτούν Αλούκ». Η πρόσβαση στο ακίνητο γίνεται εύκολα με αυτοκίνητο από τις οδούς Εθνικής Αντίστασης και Κωνσταντίνου Τσαλδάρη και η στάθμευση είναι εύκολη καθώς στην νότια πλευρά του ακινήτου υπάρχει δωρεάν υπαίθριος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων.

Το ακίνητο βρίσκεται στο ισόγειο κτιρίου με φέροντα οργανισμό οπλισμένου σκυροδέματος, εξωτερικούς τοίχους πληρώσεως από οπτοπλινθοδομή η οποία φέρει εξωτερική επένδυση με πάνελ τύπου Etalbond και κουφώματα αλουμινίου. Το κατάστημα Ι8 αποτελεί τμήμα ενός ενιαίου χώρου καταστημάτων που προέκυψε από την λειτουργική συνένωση των Ι7 και Ι8 οριζόντιων ιδιοκτησιών και η είσοδος στον ενιαίο αυτό χώρο γίνεται μέσω ρολού αλουμινίου (γκαραζόπορτας) του Ι7 καταστήματος από την οδό Κωνσταντίνου Τσαλδάρη. Οι εσωτερικές διαρρυθμίσεις έχουν γίνει με στοιχεία ξηράς δόμησης . Το δάπεδο των καταστημάτων είναι επενδυμένο με πλακίδια. Ο χώρος έχει ψευδοροφή ορυκτών ινών κατά κύριο λόγο, ενώ υπάρχουν και τμήματα ψευδοροφής από γυψοσανίδα. Εντός της ψευδοροφής φαίνεται να χωνεύονται τα φωτιστικά σώματα, το σύστημα εξαερισμού καθώς επίσης οι κασέτες κλιματισμού και το δίκτυο πυρανίχνευσης.

Το κατάστημα Ι7, συνολικής επιφάνειας 110,25 τ.μ. οποίο διατίθεται προς πώληση από την Ευρωπαϊκή Πρόνοια.

   Φωτογραφίες Ακινήτου
     Διεύθυνση ακινήτου
     Google Maps
   Τίτλοι / Πιστοποιητικά
1.  Υπ’ αριθμόν 18985/ 03.06.2002 Πράξη Σύστασης Οριζόντιας Ιδιοκτησίας και κανονισμού πολυκατοικίας της Συμβολαιογράφου Ρόδου Μαρίας συζ. Νικολάου Ζωίδου - Πέρου.
2.  Πίνακας κατανομής ποσοστών και συστάσεως οριζόντιας ιδιοκτησίας που συνοδεύει το συμβόλαιο.
3.  Υπ’ αριθμόν 22916 συμβόλαιο αγοραπωλησίας οριζόντιας ιδιοκτησίας του συμβολαιογράφου Ρόδου Δημήτρη Χρίστου Γιώρτσου με το σχέδιο κάτοψης 4ης στάθμης που συνοδεύει το συμβόλαιο.
4.  Υπ’ αριθμόν 60/2002 άδεια οικοδομής της Διεύθυνσης Πολεοδομίας του Δήμου Ρόδου με το εγκεκριμένο σχέδιο κάτοψης 4ης στάθμης (Α.5) και το εγκεκριμένο τοπογραφικό και διάγραμμα κάλυψης που συνοδεύει την οικοδομική άδεια.
5.  Έκθεση Τεχνικού Ελέγχου
   Περισσότερες Πληροφορίες
Για πρόσβαση στα αρχεία επικοινωνήστε μαζί μας   
ms@epikef.gr
gr_info_reo@pwc.com