Επικουρικό Κεφάλαιο - Ακίνητα
    Τίτλος

Οριζόντια ιδιοκτησία-Διαμέρισμα Β1 συνολικής επιφάνειας 105,22 τ.μ. με αποκλειστική χρήση της υπ’ αριθμ. 11 θέσης στάθμευσης στον Β’ όροφο οικοδομής επί της οδού Καζαντζάκη 6 και Εθνικής Αντιστάσεως στην Ρόδο. - Καζαντζάκη 6 & Εθνικής Αντιστάσεως, Ρόδος

     Στοιχεία Ακινήτου
Εμβ. Κτίσματος: 105,22 τ.μ.
Εμβ. Οικοπέδου: 1.702τ.μ.
Τύπος Ακινήτου: Διαμέρισμα
Διεύθυνση: Καζαντζάκη 6 & Εθνικής Αντιστάσεως, Ρόδος
Κατάσταση: Μισθωμένο
Μηνιαίο Μίσθωμα: 550 €
Διάρκεια μίσθωσης: -
Έτος Κατασκευής: 1998
Ασφ. Εκκαθάριση: Ευρωπαική Πρόνοια
     Στοιχεία Διαγωνισμού
Ημ. Διεξαγωγής: 12.02.2020
Τιμή 1ης Προσφοράς: 130.000 €
     Σύντομη Περιγραφή

Το διαμέρισμα τοποθετείται στην περιοχή «Αλτούν Αλούκ» στην Ρόδο, σε περιοχή μεικτών χρήσεων (οικίες –γραφεία – εμπορικά καταστήματα) και προσφέρει μέσω της οδού Εθνικής Αντιστάσεως εξαιρετική πρόσβαση στην χώρα της Ρόδου, την Ιαλυσό, και το αεροδρόμιο της Ρόδου και εντάσσεται σε συγκρότημα κατοικιών και γραφείων εντός τετραώροφης πολυκατοικίας με πυλωτή στο ισόγειο και κατοικίες στους ορόφους με την ονομασία «Κτήριο Γ», επί της οδού Καζαντζάκη, αρ. 6, στο Ο.Τ. 242γ, στη συνοικία Αγίου Ιωάννου, στην πόλη της Ρόδου,

Η οριζόντια ιδιοκτησία Β1 έχει ανεγερθεί με βάση την υπ. αριθ. με την υπ’ αρίθμ. 78/1996 Οικοδομική Άδεια και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ένα λουτρό, ένα w.c., κουζίνα και σαλόνι συνολικού εμβαδού 105,22 τ.μ. Το ακίνητο διαθέτει πλέον ένα μόνο ημιυπαίθριο χώρο εμβαδού 2,85τ.μ. στην ανατολική όψη, ενώ οι υπόλοιποι έχουν ενσωματωθεί στους κύριους χώρους της κατοικίας και έχει δημιουργηθεί εξώστης στην ανατολική πλευρά του, αλλάζοντας την αντίστοιχη όψη. Στη δυτική πλευρά ενώ προβλέπονταν 3 ανεξάρτητοι εξώστες, έχει κατασκευαστεί ένας ενιαίος που καταλαμβάνει όλη την δυτική όψη της ιδιοκτησίας.

Το εσωτερικό εμβαδόν της κατοικίας έχει αυξηθεί καθώς, εκτός από την ενσωμάτωση των Η.Χ., έχει αλλάξει το περίγραμμα της κατοικίας το οποίο έχει επεκταθεί προς Δύση. Τέλος, οι προβλεπόμενοι από την οικοδομική άδεια φωταγωγοί που συνορεύουν στο βόρειο και στο δυτικό τμήμα της έχουν κατασκευαστεί σε άλλη θέση, με διαφορετικές διαστάσεις αυξάνοντας το εμβαδόν της κατοικίας.

Τόσο η διαφοροποίηση στους εξώστες και τις όψεις όσο και η διαφορετική θέση των φωταγωγών επαναλαμβάνονται σε όλους τους ορόφους της οικοδομής. Το ίδιο ισχύει και για τις υπερβάσεις δόμησης.

   Φωτογραφίες Ακινήτου
     Διεύθυνση ακινήτου
     Google Maps
   Τίτλοι / Πιστοποιητικά
1.  Συμβόλαιο αγοραπωλησίας οριζόντιων ιδιοκτησιών (διαμερίσματα), του συμβολαιογράφου Αντώνιου Νεοφύτου, με ημερομηνία 29/3/2000.
2.  Τοπογραφικό & διάγραμμα κάλυψης της μηχανικού Αγγελικής Λεβέντη-Νικολιδάκη - Δεκέμβριος 1995.
3.  Κατόψεις όλων των επιπέδων του συγκροτήματος της μηχανικού Αγγελικής Λεβέντη-Νικολιδάκη Δεκέμβριος 1995.
4.  Υπ’ αριθμόν 14.384/2-04-1996 πράξη σύστασης οριζόντιας ιδιοκτησίας της συμβολαιογράφου Ρόδου Μαρίας Ζωίδου - Πέρου.
5.  Υπ’ αριθμόν 78/1996 οικοδομική άδεια της Δ/νσης Πολεοδομίας Ρόδου
6.  Τεχνική έκθεση Πολ. Μηχανικού ΕΜΠ Γεωργίου Παπαθεοδωράκη.
7.  Ισχύον μισθωτήριο.
   Περισσότερες Πληροφορίες
Για πρόσβαση στα ανωτέρω αρχεία και για οποιαδήποτε πληροφορία στα τηλ. 2103327-463,-400 και 2108114355 και στα email:   
ms@epikef.gr και gr_info_reo@pwc.com.